Achtergrond jeugddiensten

Doel
Het doel van de jeugddiensten is om jongeren van 12-17 te bereiken met het evangelie in een setting van een dienst die bij hun leefwereld en leeftijd past. Speciale thema's die jongeren bezighouden komen aan de orde. De muziek is op hun leeftijd gericht en de diensten kennen ook allerlei creatieve momenten die jongeren aanspreken. Veel jongeren helpen overigens mee bij de organisatie van deze diensten.

Praktisch
De jeugddiensten worden tijdens de ochtenddiensten gehouden in de theaterzaal van het lyceum. Aanvangstijd: 10.00 uur. Een welkomstteam wijst jongeren die de jeugddienst willen bezoeken de weg. Na afloop van de dienst is een gebedsteam beschikbaar, waar jongeren terecht kunnen voor persoonlijke voorbede. Ook is er gelegenheid om na afloop van de dienst door te praten. Er is ook koffie, thee en fris.
De organisatie ligt in handen van een commissie, waar de jeugdwerker leiding aan geeft.

Jeugdband 'The Fire Within'
De begeleiding van de muziek wordt verzorgd door een jeugdband, die elke week oefent voor de diensten. Jongeren die geïnteresseerd zijn om een bijdrage te leveren, kunnen zich melden bij de jeugdwerker.

Rooster
Van september t/m juni is er elke tweede zondag van de maand een jeugddienst.

U bent hier: Home