Huwelijkscursus

Huwelijkscursus

Waarom de huwelijkscursus?
In een huwelijk moet je investeren. Deze cursus biedt de gelegenheid om dat te doen. Gauw genoeg kun je in je huwelijk vastlopen, omdat de sleur zijn intrede doet of omdat verschillen geschillen worden in paats van bouwstenen. Daarom willen we een cursus aanbieden die de gelegenheid biedt om te werken aan een sterk huwelijk dat een leven lang
duurt.

Wat is de huwelijkscursus?
De cursus biedt een geweldige mogelijkheid om samen meer tijd te besteden - op een leuke manier - aan de belangrijke issues in je relatie. De huwelijkscursus is praktisch van aard en geeft je handvatten om je te helpen je huwelijk te versterken. Tijdens de cursus eet je iedere week samen, luister je naar een inleiding en is er daarna veel tijd om de onderwerpen samen door te praten. Er vinden geen groepsdiscussies plaats, en er wordt je niet gevraagd iets over je relatie aan iemand anders te vertellen. De hele cursus is er opgericht om jullie samen te laten praten.

Welke onderwerpen komen aan de orde?  

  • Sterke fundamenten leggen
  • De kunst van het communiceren
  • Conflicten oplossen
  • Kracht van vergeving
  • Ouders en schoonouders
  • Goede seks
  • Liefde in actie

 

Voor wie?
De huwelijkscursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan twee jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen het nog verder te verbeteren. Als je huwelijk wat moeizaam is omdat je worstelt met bepaalde zaken, geeft de cursus je heel praktische tips om je te helpen aan de moeilijke punten te werken. Hoewel de cursus is gebaseerd op christelijke principes, is de cursus geschikt voor ieder stel met of zonder christelijke geloofsovertuiging. Veel stellen die niet gelovig zijn hebben genoten van de cursus en er profijt van gehad.

Materiaal en kosten
De kosten zullen 70 euro per echtpaar gaan bedragen (Is dit een probleem, dan is dat altijd bespreekbaar)
.

Data en plaats
Alle avonden beginnen om 18.45 uur en zijn om 22.00 uur afgelopen. De cursus wordt een keer per jaar gegeven. De eerstvolgende cursus start (wordt binnenkort bekend gemaakt).

Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

U bent hier: Activiteiten Cursussen Huwelijkscursus